Νέα & Δελτία τύπου

Μάθετε τα νέα μας, σε χρονολογική σειρά, μέσα σε κάθε χρονιά!


Νέα & Δελτία τύπου 2021

 • 14
  ΔΕΚ
  Βραβείο στα Ε-volution Awards για τη «Στρατηγική Performance Marketing» μας


  Ένα νέο βραβείο έρχεται να προστεθεί στη λίστα μας, καθώς διακριθήκαμε στα φετινά E-volution Awards 2022, τον θεσμό που επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και διοργανώνεται από το Marketing Week και την BOUSSIAS, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Πιο συγκεκριμένα, κερδίσαμε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Στρατηγική Performance Marketing», στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την εταιρία adjust, γεγονός που αποτελεί επιβράβευση των πρακτικών Performance Marketing της εταιρίας μας, προκειμένου να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας για τις online πωλήσεις, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

  Σε μια περίοδο, μάλιστα, που το ηλεκτρονικό εμπόριο κατέστη πιο αναγκαίο από ποτέ, η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει την προσαρμοστικότητα της Praktiker και τη δέσμευσή μας να προσφέρεουμε ένα ασυναγώνιστο αγοραστικό ταξίδι και διαδικτυακά, καθώς και την επιθυμία μας να εξελλισόμαστε διαρκώς ώστε να καλύπτουμε τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας, με άριστη εξυπηρέτηση.

 • 6
  ΔΕΚ
  Κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα στην κατηγορία «Εξοπλισμός Σπιτιού»


  Στα φετινά βραβεία Business Superbrands Greece 2021-2022, διακριθήκαμε ανάμεσα στις κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα, τον θεσμό που πραγματοποιείται από το 2005 και έχει ως στόχο την αναγνώριση και την επιβράβευση των κορυφαίων brands στη χώρα, σε όλο το φάσμα της οικονομίας.

  Συγκεκριμένα, η Praktiker Hellas συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία «Εξοπλισμός Σπιτιού» στην Ελλάδα, μια διάκριση που προέκυψε ύστερα από αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή του θεσμού, την οποία αποτελούσαν διακεκριμμένα στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και από δημοσκόπηση κοινής γνώμης.
  Με τη διάκρισή μας αυτή, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο brand Praktiker, αλλά ταυτόχρονα και η εκτίμηση και η αναγνώριση που λαμβάνει η εταιρία μας από την ελληνική αγορά. Μάλιστα, στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς, που απέδειξε τη σημασία της μοναδικότητας του κάθε brand, η συγκεκριμένη βράβευση είναι ιδιαίτερα τιμητική καθώς αναδεικνύει τη δέσμευση της εταιρίας μας να προσφέρει μία αγοραστική εμπειρία κορυφής για τους πελάτες μας. Να χτίζει καθημερινά ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης μαζί τους, αλλά και τη διάθεσή της να εξελίσσεται διαρκώς, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών. Με σκοπό όλοι οι πελάτες μας αλλά και ο καθένας ξεχωριστά να απολαμβάνουν άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. 

 • 3
  ΔΕΚ
  Η Praktiker Hellas στο 1ο virtual συνέδριο DIY & Home Improvement


  Δώσαμε το παρών, ως Μέγας Χορηγός, στο 1ο  Virtual Συνέδριο Diy & Home Improvement, που πραγματοποιήθηκε 1-2 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για έναν αναγνωρισμένο θεσμό στον κλάδο της βελτίωσης και ανακαίνισης κατοικίας, ο οποίος μετά από 14 χρόνια επιτυχημένης πορείας, διεξήχθη για πρώτη φορά online, λόγω της πανδημίας. Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 200 στελέχη από 76 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις.

  Το διήμερο συνέδριο άνοιξε με ομιλία του ο κ. Δημήτρης Γαλάνης, CEO της Praktiker Hellas, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέπτυξε θέματα όπως οι ανακατατάξεις που έφερε η πανδημία στον κλάδο, αλλά και οι ευκαιρίες που αναδύθηκαν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το DIY στη ζωή των ανθρώπων, καθώς και στην προτίμησή τους να κάνουν οι ίδιοι εργασίες στο σπίτι, ενώ, μίλησε και για τη μετεξέλιξη των καταστημάτων DIY σε καταστήματα Home Improvement, εστιάζοντας στη δυναμική θέση που εξακολουθούν να διατηρούν τα φυσικά καταστήματα, σε συνδυασμό με τις βέλτιστες σύγχρονες πρακτικές για  πανκαναλική εξυπηρέτηση και την ανάγκη για συνεχή αλλαγή των επιχειρήσεων. Πάντα, σύμφωνα με τις αλλαγές της κοινωνίας.

  Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε εκδηλώσεις τέτοιου χαρακτήρα που ως στόχο έχουν τη συγκέντρωση ανθρώπων του κλάδου και ενθαρρύνουν την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών για την ανάπτυξη της αγοράς.

 • 30
  ΝΟΕ
  Το concept “Be Hybrid by Praktiker” ενθουσίασε στη φετινή Xenia


  Συμμετείχαμε για 3η χρονιά στην Έκθεση Xenia, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως 29 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, με το μοναδικό μας concept ‘‘Be Hybrid by Praktiker’’ και με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, το οποίο επισκέφθηκαν χιλιάδες επισκέπτες. 

  Η Praktiker b2b ομάδα συμβούλων μας ήταν εκεί και παρουσίασε το «ξενοδοχειακό μέλλον», το οποίο στηρίζεται στις υβριδικές λύσεις, με δυνατότητες και επιλογές για την κάλυψη κάθε ανάγκης σε εξοπλισμό εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, αλλά και την παροχή υπηρεσιών, ενθουσιάζοντας τους επισκέπτες με σύγχρονα και καινοτόμα installations. Παράλληλα, σύμφωνα με την τάση για υβριδική διαμονή, σύστησε στο κοινό της έκθεσης ιδέες και επιλογές προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο, λειτουργικό και όμορφο χώρο εργασίας που συνδυάζεται με την άνετη και ευχάριστη διαμονή.

  Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ευέλικτες λύσεις, οι οποίες:

  - συνδυάζουν εύστοχα τις διακοπές και τη χαλάρωση, με τη δυνατότητα για εργασία στον ίδιο χώρο - στη βάση του workation trend (work & vacation)
  - δημιουργούν ένα περιβάλλον διαμονής που συνδέεται άμεσα με τη φύση και το πράσινο, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους
  - εξασφαλίζουν εξατομικευμένη και συμπεριληπτική εξυπηρέτηση, με πολυμορφικά έπιπλα και προϊόντα που καλύπτουν ανάγκες ΑμεΑ.

  Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης, στο περίπτερο της Praktiker 
  έδωσε το παρών και η Vitex, με ένα μοναδικό hybrid activation, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν live τα χρώματα που τους ταιριάζουν από τη χρωματική παλέτα της Vitex. Παράλληλα, η συνεργαζόμενη εταιρία Blink συμμετείχε στο περίπτερο με ένα μοναδικό spot φόρτισης για (αυτο)κινητά.

  Ακόμη και αν για ορισμένους μια επίσκεψη στην έκθεση δεν ήταν εφικτή,  μπορούν να γνωρίσουν όλη την γκάμα προϊόντων μας μέσα από τον νέο Κατάλογο Praktiker b2b, με προτάσεις & λύσεις για κάθε επιχείρηση.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο: https://www.praktiker.gr/xenia
  Επικοινωνήστε με το Praktiker b2b: E-mail: business-services@praktiker.gr,Τηλ.: 800 100 1122

  Λίγα Λόγια για την υπηρεσία Praktiker b2b
  Από το 2010 διαθέτουμε και αναπτύσσουμε συνεχώς το εξειδικευμένο μας τμήμα b2b, με στόχο να καλύπτουμε με τον πιο άμεσο και λειτουργικό τρόπο, τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης. Με περισσότερα από 45.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και ειδικές παραγγελίες, απολαμβάνετε ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις κορυφαίας ποιότητας που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις και ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Δίπλα σας, ανά πάσα στιγμή, έχετε την εξειδικευμένη και αφοσιωμένη σε εσάς ομάδα συμβούλων μας, Praktiker b2b, για να σας προσφέρει άριστη προσωπική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, παράλληλα με custom made λύσεις, για κάθε ανάγκη αρχιτεκτονικής-ανακαίνισης-διακόσμησης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.

  Λίγα Λόγια για την Έκθεση Xenia
  Η premium Έκθεση Xenia αποτελεί θεσμό για επαγγελματίες στον ξενοδοχειακό αλλά και τον ευρύτερο τουριστικό κλάδο. Πρόκειται για μια από τις πλέον καταξιωμένες εκθέσεις στον χώρο, αποτελώντας σημείο συνάντησης για πλήθος επαγγελματιών προκειμένου να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις τάσεις στην κατασκευή και τη διακόσμηση, αλλά και για καινοτόμες υπηρεσίες.

  #praktikerbehybrid

 • 15
  ΝΟΕ
  XENIA 2021: Συμμετέχουμε, 27-29/11


  Ελάτε να γνωρίσετε την υπηρεσία μας Praktiker b2b!

  Σας προσκαλούμε στην Έκθεση Θεσμό για τα ξενοδοχεία, στον σημαντικότερο εκθεσιακό πυλώνα για την ανάπτυξη της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας, για μία ακόμα πιο πετυχημένη τουριστική σεζόν το 2022. 

  Στην έκθεση Xenia, η οποία επανέρχεται δυναμικά το Σάββατο 27 έως και τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo.

  Σας περιμένουμε στο Hall 2 – περίπτερο B09/C09, για να γνωριστούμε και να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις νέες τάσεις και τις δυνατότητες που έχουμε μαζί στην κάλυψη κάθε σας ανάγκης, σε εξοπλισμό εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, αλλά και την παροχή υπηρεσιών!

  Η έκθεση Xenia αποτελεί θεσμό για τον ξενοδοχειακό κλάδο και αναδεικνύεται για ακόμη μια χρονιά ως το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών τουρισμού της Ελλάδας.
   
  Στο περίπτερό μας θα σας περιμένει η ομάδα b2b μας, σύγχρονα και καινοτόμα installations σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της «υβριδικής διαμονής», ενώ θα είναι στη διάθεσή σας ο νέος b2b Κατάλογός μας.

  Σας περιμένουμε από 27 έως και 29 Νοεμβρίου 2021
  ΜETROPOLITAN EXPO
  Hall 2 – περίπτερο B09/C09

 • 6
  ΝΟΕ
  Συνεχίζουμε να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο!

  Αγαπητοί μας πελάτες,

  Συνεχίζουμε να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο!

  Από το Σάββατο 06/11/2021 πριν την είσοδό σας στα καταστήματά μας είναι απαραίτητη* η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού σας ή του πιστοποιητικού νόσησής σας ή αρνητικού test σας (rapid 48 ωρών ή μοριακού 72 ωρών), καθώς και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας σας (δεκτό γίνεται κάθε νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας που έχει εκδοθεί από ΝΠΔΔ: πχ. ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ακαδημαϊκή ταυτότητα, κ.λπ).
  Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών, μπορούν να προσκομίζουν εναλλακτικά και δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test 24 ωρών), ενώ δεν γίνεται ταυτοπροσωπία.

  Παράλληλα συνεχίζουμε να:
  - Τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας
  - Χρησιμοποιούμε προστατευτική μάσκα προσώπου
  - Αξιοποιούμε τα διαθέσιμα αντισηπτικά

  Όλα μας τα καταστήματα πανελλαδικά, βρίσκονται στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουν με ασφάλεια, ευρυχωρία, και άνεση τις αγορές σας και κάθε σας ανάγκη.

  Η ασφάλεια όλων μας παραμένει προτεραιότητά μας.
  Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη σας και τη σημαντική συνεισφορά σας σε αυτή την κοινή προσπάθεια!

  Η Ομάδα της Praktiker Hellas

  * H Praktiker τηρεί όλα τα μέτρα της ισχύουσας νομοθεσίας (ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69136) για την προστασία της δημόσιας υγείας και όπως υποχρεούται ελέγχει αν τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την είσοδό σας στο κατάστημα, μη επιτρέποντας την είσοδο σε όποιον τυχόν δεν καλύπτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις και αντιτάσσεται στον σχετικό έλεγχο.

 • 5
  ΝΟΕ
  Οι εθελοντικές αιμοδοσίες συνεχίζονται: 18/11 Λάρισα


  Για ακόμα μια φορά, βρισκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας. Σε συνέχεια αιμοδοσιών σε υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, οργανώνουμε Εθελοντική Αιμοδοσία στο κατάστημά μας στη Λάρισα, την Πέμπτη  18/11/2021 από τις 09:00 έως και τις 13:00

  Με την πρόσκληση για αυτήν την πράξη αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, καλούμε ανοιχτά όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν ενώ θα συμμετέχει ενεργά και η ομάδα εργαζομένων μας. Στόχος μας Praktiker να χαρίσουμε ελπίδα σε άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέροντάς τους το πολυτιμότερο δώρο

  Όλοι μαζί, ενωμένοι ως κοινότητα, θα  κάνουμε μια πράξη αγάπης προσφέροντας χαμόγελα και ζωή σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. 

  Σημείο Διεξαγωγής: Parking καταστήματος PRAKTIKER Λάρισας | Λαρίσης Τρικάλων & Φαρσάλων, 415 00, Τηλέφωνο:  800 100 1122

  Για την προστασία όλων και για την αποφυγή συγχρωτισμού, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 • 1
  ΝΟΕ
  Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για θέρμανση


  Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για θέρμανση
  Νέος Κατάλογος

  Είμαστε δίπλα σας και τον φετινό χειμώνα, δίνοντάς σας όλες τις επιλογές για τη θέρμανση σπιτιού, με ποικιλία συσκευών, αλλά και συμπληρωματικών ειδών. 

  Ονειρεύεστε το πιο ζεστό σπιτικό; Πρακτικά θέλετε συσκευές θέρμανσης και κλιματισμού από τα Praktiker! Αφού με ένα ξεφύλλισμα στον νέο Κατάλογο Θέρμανσης, θα ανακαλύψετε αμέτρητες λύσεις που θα δημιουργήσουν το ιδανικό κλίμα ζεστασιάς και θαλπωρής στον χώρο σας, για να τον απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο τις μέρες του χειμώνα. Με πολλές επιλογές σε αφυγραντήρες, ηλεκτρική θέρμανση, κλιματισμό, καθαριστές αέρα, σόμπες, θερμοστάτες, ενεργειακά τζάκια και αξεσουάρ τζακιού αλλά και καύσιμη ύλη, θα βρείτε ό,τι αναζητάτε για το σπίτι σας, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους. Παράλληλα, συστήνουμε μια σειρά από χαλιά και μοκέτες, κουβέρτες και παπλώματα, κουρτίνες, που παράλληλα με τη ζεστασιά θα φέρουν και μια νότα ανανέωσης στα αγαπημένα μας δωμάτια. Ακόμη, οι clima experts μας παραμένουν πάντα κοντά σας για να σας δώσουν συμβουλές ώστε να φτιάξετε το κατάλληλο κλίμα στον χώρο σας, ενώ στο praktiker.gr μπορείτε να βρείτε χρήσιμα tips και ιδέες για ό,τι αφορά στη θέρμανση και την ατμόσφαιρα. 
  Τέλος, σε συνεργασία με την Avin, με κάθε αγορά σόμπας υγραερίου, σας κάνουμε δώρο τον ρυθμιστή και το υγραέριο αξίας €24,90, έως τις 31/3/2022. 

  Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, είμαστε ο ιδανικός προορισμός, μέσα από τα 16 καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το praktiker.gr, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με έως και 48 άτοκες δόσεις. Ενώ για αγορές άνω των €250, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πλάνο δόσεων μέσω της υπηρεσίας «Δ-ΟΣΗ θέλεις»! Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε και από τις μοναδικές προσφορές, τις ειδικές εκπτώσεις καθώς και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker!

 • 25
  ΟΚΤ
  Εθελοντική Αιμοδοσία στο Praktiker Ξάνθης, 27/10


  Εθελοντική Αιμοδοσία στο Praktiker Ξάνθης, 27/10/2021

  Συνεχίζοντας την υπόσχεσή μας για κοινωνική προσφορά, οργανώνουμε Εθελοντική Αιμοδοσία στο κατάστημα Praktiker Ξάνθης, σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών «Η ΑΓΑΠΗ» και την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ξάνθης, την Τετάρτη 27/10/2021 από τις 16:00 έως τις 20:30.

  Έχοντας δεσμευτεί να προσφέρουμε στην κοινωνία με κάθε τρόπο και με έντονα αισθήματα αλληλεγγύης και φροντίδας, βρισκόμαστε για 2η φορά φέτος -και 14η φορά συνολικά- δίπλα στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης αλλά και στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

  Η συμμετοχή στην Αιμοδοσία είναι ανοιχτή προς όλους όσοι επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα, ενώ θα συνεισφέρουν και οι εργαζόμενοι του καταστήματος. Σκοπός όλοι μαζί, να κάνουμε μία ανιδιοτελή κίνηση αγάπης προσφέροντας το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα, χαρίζοντας ελπίδα και χαμόγελα.  

  Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» είναι ο πρώτος εθελοντικός σύλλογος στην Ελλάδα και αποτελεί από το 2003 τον πρώτο φορέα σε προσφορά αίματος σε ολόκληρη τη χώρα βάσει των στοιχείων που τηρεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

  Σημείο διεξαγωγής: Είσοδος Καταστήματος Praktiker Ξάνθης, Flamingo Retail Park | 5ο χιλ. Ε.Ο. Ξάνθης-Κομοτηνής, ΤΚ 67 100, Τηλέφωνο: 211 100 1122

  Για την προστασία όλων και για την αποφυγή συγχρωτισμού, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 • 6
  ΟΚΤ
  Αρωγή Πυρόπληκτων


  Στην Praktiker Hellas, λειτουργούμε εδώ και 30 χρόνια με ισχυρό αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και φροντίδας απέναντι στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας, ενώ είμαστε παρόντες κάθε φορά που η κοινωνία μας έχει ανάγκη, με δράσεις και δωρεές για την ανακούφιση χιλιάδων συμπολιτών μας.

  Σε αυτή την κατεύθυνση, υλοποιήσαμε δέσμη ενεργειών για την άμεση στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο, ενώ βρισκόμαστε δίπλα τους και την επόμενη ημέρα με δράσεις και πρωτοβουλίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους κάνοντάς την πιο αισιόδοξη και όμορφη.

  Συγκεκριμένα, για τους συμπολίτες μας που είναι δικαιούχοι του Προγράμματος «Αρωγή Πυρόπληκτων», δίνουμε τη δυνατότητα να φτιάξουν το σπίτι τους από την αρχή, γεμίζοντάς το χρώματα, όνειρα και ελπίδα μέσα από ένα πρόγραμμα παροχών με ειδικές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες:

  •Έως -20% σε Έπιπλα, Χαλιά, Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές Συσκευές, Οικιακά Είδη, Είδη Θέρμανσης, Φωτισμού, Κουζίνας, Διακόσμησης, Υφάσματα, Αξεσουάρ και Έπιπλα Μπάνιου
  •-50% στο πακέτο Απομακρυσμένης Υπηρεσίας Interior Experts

  Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή, πήραμε θέση και, βρεθήκαμε δίπλα σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο για τη στήριξη των εργασιών των Κοινοτήτων και του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και για τη φιλοξενία των κατοίκων, προσφέροντας γεννήτριες, φορητά και ηλεκτρικά ψυγεία, τέντες, κρεβάτια και στρώματα, με θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη σε αυτές τις δράσεις προς τις συνεργαζόμενες εταιρίες Αμοιρίδης-Σαββίδης, Παντελής Παπαδόπουλος και Einhell.

  Παραμένοντας έμπρακτα δίπλα στις τοπικές κοινότητες και την επόμενη ημέρα, από κοινού με την εταιρεία Stihl, γίναμε ανάδοχοι εξοπλισμού πρώτης γραμμής για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και αντιπλημμυρικών έργων, αξίας €110.000, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σε αλυσοπρίονα (με 175 αλυσοπρίονα και όλα τα παρελκόμενά τους).

  Επιπλέον, ενώσαμε τις δυνάμεις της με την ομάδα UrbanAct και σε συνεργασία με την εταιρία Vitex, συμμετείχαμε υπερήφανα στο πρόγραμμα «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτήρια», προκειμένου να υλοποιηθεί μία μεγάλη, γεμάτη φωτεινά, χαρούμενα, αισιόδοξα χρώματα, τοιχογραφία στο Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου Ευβοίας

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker, Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε σχετικά «Στην Praktiker Hellas έχουμε δεσμευτεί να φροντίζουμε με πράξεις τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας. Με αίσθημα ευθύνης σε κάθε κρίση στηρίζουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε. Η προσφορά είναι στο DNA μας και αποτυπώνεται στη μεγάλη διάθεση που έχουν οι Άνθρωποί μας να προσφέρουν και οι ίδιοι σε όλες τις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης που διαχρονικά υλοποιούμε. Είμαστε παρόντες στην κοινωνία και θα συνεχίσουμε να είμαστε με πράξεις για να γεμίζουμε τους συνανθρώπους μας με χαμόγελα και ελπίδα!».

 • 20
  ΣΕΠ
  Εθελοντική Αιμοδοσία στο Praktiker Αλεξανδρούπολης, 22/09


  Παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεσή μας για κοινωνική προσφορά, οργανώνουμε Εθελοντική Αιμοδοσία στο κατάστημα Praktiker Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και τους Συλλόγους αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης και Τραϊανούπολης.

  Την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 15:00 έως τις 20:00, όλοι μαζί, σε μία κοινή προσπάθεια αλληλεγγύης και συνεισφοράς, προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα, πάντα με αγάπη στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. 
   
  Θέτοντας πάντα τον άνθρωπο στο επίκεντρο των πράξεων της, καλούμε στην Αιμοδοσία όσους επιθυμούν να κάνουν αυτό το δώρο ζωής. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς την ομάδα εργαζομένων μας και όλους τους επισκέπτες μας, που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να δώσουν αίμα. 
   
  Σημείο διεξαγωγής: Είσοδος Καταστήματος Praktiker Αλεξανδρούπολης, Αγρόκτημα Μαΐστρου, 4ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, Τ.Κ. 68 100 | τηλ. 211 100 1122
   
  Για την προστασία όλων και για την αποφυγή συγχρωτισμού, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 • 9
  ΣΕΠ
  Νέα Συλλογή Praktiker 2021 - Κατάλογος Σπίτι και διακόσμηση


  Με τον νέο μας Κατάλογο Σπίτι & διακόσμηση 2021, σας καλούμε να τολμήσετε τις αλλαγές που ονειρευόσαστε, μικρές, μεγάλες, ή της στιγμής!

  Γνωρίζοντας τη Νέα Συλλογή Praktiker 2021, διαπιστώνουμε ότι κάθε αλλαγή είναι εφικτή και το σπίτι μας μπορεί να αλλάξει στο καταφύγιό μας, στον χώρο που μας εμπνέει για νέα ξεκινήματα, είτε πρόκειται για μαθητικό ή φοιτητικό δωμάτιο, είτε για φοιτητικό σπίτι, είτε για κάθε φάση ανανέωσης του σπιτιού μας! Μάλιστα, όποιο και αν είναι το στυλ διακόσμησης που μας «κλείνει το μάτι», μοντέρνο, βιομηχανικό, διαχρονικά κλασικό, έχουμε επιμεληθεί προτάσεις επίπλων, διακοσμητικών και tips για να το υιοθετήσουμε σε κάθε χώρο μας. Άλλωστε, σε ένα σπίτι με αρμονικό στυλ, η απόλαυση του πρώτου πρωινού καφέ στην κουζίνα αποκτά επιπλέον φινέτσα με τραπέζια και υπέροχες καρέκλες, σε ό,τι υφάσματα ή χρωματική παλέτα μπορεί κανείς να σκεφτεί. Οι βραδιές μας μετατρέπονται σε στιγμές χαράς αλλά και… άνεσης με αγαπημένα πρόσωπα στο σαλόνι, με αναπαυτικούς καναπέδες και πολυθρόνες στα χρώματα-τάσεις της νέας σεζόν, όπως βαθύ μπλε, μπεζ της άμμου, μαύρο-γκρι, σάπιο μήλο, πάντα σε συνδυασμό με πράσινες νότες, καθώς και διακοσμητικά που κάνουν τη διαφορά! Η επιστροφή στα θρανία ή τη δουλειά γίνεται πιο εύκολη με γραφεία-καρέκλες, βιβλιοθήκες και φωτιστικά που απογειώνουν την παραγωγικότητά μας. Τα φαγητά συντροφιά με τους αγαπημένους φίλους και την οικογένεια, γίνονται πιο ευχάριστα από ποτέ με μοντέρνες τραπεζαρίες και σερβίτσια! Αλλά και με τη μεγάλη ποικιλία σε κρεβάτια καθώς και την ανανεωμένη σειρά στρωμάτων Zenius, τα όνειρα παίρνουν χρώμα και μας προετοιμάζουν για γεμάτες ζωντάνια στιγμές στην κρεβατοκάμαρα! Ενώ, και ό,τι άλλο χρειάζεται το σπίτι για να ανανεωθεί, από λευκά είδη, είδη μπάνιου & κουζίνας και ηλεκτρικές συσκευές, βρίσκεται στα καταστήματά μας
  Φυσικά, σύμμαχός μας στην ανανέωση του σπιτιού παραμένει η εξειδικευμένη ομάδα μας, Praktiker Interior Experts, η οποία βρίσκεται στη διάθεσή μας για να μεταμορφώσει τον χώρο μας, με τη δυνατότητα μάλιστα να τον δούμε πριν καν αλλάξει, μέσω της υπηρεσίας Virtual Reality Experience!

  Όλα τα απαραίτητα προϊόντα και tips λοιπόν, για μία αλλαγή που θα πιάσει τόπο, θα τα βρούμε στα 16 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο praktiker.gr όπου έχουμε και τη δυνατότητα πληρωμής με έως 48 άτοκες δόσεις, ενώ για αγορές άνω των €1.000 μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας πλάνο δόσεων μέσω της υπηρεσίας «Δ-ΟΟΟΣΗ θέλεις»! Επιπλέον, μπορούμε να επωφεληθούμε από τις μοναδικές προσφορές, τις ειδικές εκπτώσεις και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker!

 • 3
  ΣΕΠ
  «We love DIY»: O αγαπημένος θεσμός workshops επιστρέφει 11/9!


  Ανανεώνουμε και ξεκινούμε και πάλι τον θεσμό που αγαπήθηκε τόσο από όλους… τα δημιουργικά δωρεάν DIY workshops «We love DIY», τα οποία μας δίνουν ξανά μία νότα δημιουργικότητας και ανανέωσης, το δεύτερο Σάββατο κάθε μήνα!

  Η ομάδα των «We love DIY» μας, μας καλωσορίζει όλους το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 11:00 - 13:00 για να μας καθοδηγήσει να δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο ξύλινο φωτιστικό με σπάγκο, το οποίο θα φωτίσει την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού μας!

  Τα workshops πραγματοποιούνται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων Praktiker, μετατρέποντας το Σάββατο και πάλι στην πιο δημιουργική μέρα της εβδομάδας, συνεχίζοντας να μας γεμίζουν έμπνευση και να μας ταξιδεύουν στον υπέροχο κόσμο του Do It Yourself. Μέσω των workshops θα δούμε, όχι μόνο πόσο εύκολη και απλή είναι η συναρμολόγηση και η κατασκευή διαφόρων χρηστικών ή/και διακοσμητικών αντικειμένων, αλλά και πως η εμπειρία DIY είναι ο απόλυτος τρόπος για να αναπτύξουμε τη δημιουργικότητά μας, να περάσουμε όμορφα, να εξελίξουμε τις δεξιότητές μας αλλά και να συνεισφέρουμε σε ένα πιο βιώσιμο αύριο μέσω της επαναχρησιμοποίησης.

  Η μοναδική εμπειρία του DIY μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω της σελίδας https://www.praktiker.gr/We-Love-DIY. Έμπνευση, δημιουργία, εξέλιξη και βιώσιμες δράσεις… αποκλειστικά για τα μέλη του myPraktiker! Τα Σάββατα λοιπόν πάμε… Praktiker, τηρώντας, φυσικά, όλα τα προστατευτικά μέτρα ασφαλείας!
 • 1
  ΣΕΠ
  Η νέα καμπάνια μας «Αλλαγή που πιάνει τόπο» είναι στον αέρα!


  Υποσχόμαστε να δώσουμε λύση σε κάθε επιθυμία για ανανέωση ή αλλαγή και το εκφράζουμε μέσα από τη νέα καμπάνια μας, με κεντρικό μήνυμα «Νέα συλλογή Praktiker Σπίτι 2021 - Αλλαγή που πιάνει τόπο!».

  Σε περιόδους γεμάτες ιδιαιτερότητες, όπως η τρέχουσα, νιώθουμε συνήθως την ανάγκη να κάνουμε μια αλλαγή. Μικρή, μεγάλη ή της στιγμής, μια αλλαγή έχει τη μαγική ιδιότητα να μας φτιάχνει τη διάθεση και να μας κάνει να αισθανόμαστε πιο όμορφα, βλέποντας το αύριο με περισσότερο κέφι και αισιοδοξία! Αυτό ακριβώς ερχόμαστε να αναδείξουμε, με εύθυμο τρόπο, με τη διασκεδαστική μας καμπάνια!

  Παρουσιάζοντας τις αυθόρμητες αλλαγές που επιχειρούν να κάνουν τρεις άνθρωποι, σε προσωπικό επίπεδο… αγκαλιάζουμε όλες τις αλλαγές και παροτρύνουμε όλους να επικεντρωθούν σε εκείνες που αφορούν στο σπίτι μας! Όλον αυτόν τον καιρό, άλλωστε, όλοι συνειδητοποιήσαμε πόσο σημαντικό είναι το σπίτι μας, αφού αποτελεί τον πυρήνα της καθημερινότητάς μας, το μέρος που μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια αλλά και που μας δίνει έμπνευση και ενέργεια για τις μικρές και μεγάλες περιπέτειες της ζωής μας!

  Για να πετύχουμε ουσιαστικές αλλαγές που…πιάνουν τόπο, παρουσιάζουμε τη νέα μας συλλογή προϊόντων για το σπίτι, για κάθε χώρο (τόπο), όπως έπιπλα, διακοσμητικά, χαλιά, φωτιστικά, συσκευές και οτιδήποτε χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε το σπίτι μας και να το ανανεώσουμε σε έναν νέο χώρο, πιο όμορφο, πιο μοντέρνο, πιο λειτουργικό!

  Τη νέα μας καμπάνια επιμελήθηκε η Solid Havas, ενώ την παραγωγή της ταινίας υπογράφει η Magikon.

  Σημείωση: Για το γύρισμα της ταινίας τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ενώ όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε κάθε σημείο των δωματίων, είναι προϊόντα από τη νέα συλλογή της Praktiker Σπίτι 2021.


 • 14
  ΙΟΥΝ
  Κάνουμε το καλοκαίρι σας αξέχαστο!


  Νέος Κατάλογος… Summer mood on!

  Είμαστε εδώ για να μην σας λείψει τίποτα και το φετινό Καλοκαίρι, μέσα από μια ευρεία γκάμα must-have προϊόντων σε είδη παραλίας, camping αλλά και ποδήλατα, για άνετες και ξεκούραστες διακοπές.

  Με τον νέο μας Κατάλογο Καλοκαίρι 2021, που ισχύει έως και 31/08/2021, μπαίνουμε σε summer mood και ανακαλύπτουμε τη «μεγαλύτερη συλλογή για το καλοκαίρι»! Είδη camping και παραλίας, όπως καρεκλάκια παραλίας, ξαπλώστρες, πετσέτες, ομπρέλες, ψυγειάκια, σκηνές, αιώρες, SUP, στρώματα αλλά και ποδήλατα, μας περιμένουν για αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους μας. Αλλά και η παραμονή μας στον κήπο ή στο μπαλκόνι μας, γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική, με πισίνες σε διάφορα μεγέθη και αξεσουάρ για την περιποίησή τους! Ακόμη, μοιραζόμαστε μαζί σας και όλα εκείνα τα χρήσιμα tips και τις ιδέες που θα κάνουν το καλοκαίρι μας ακόμη πιο ξεχωριστό. Γιατί καλοκαιρινές διακοπές και αποδράσεις χωρίς must-have προϊόντα και έξυπνα tips δεν γίνονται, ιδίως όταν με αγορές προϊόντων MAUI, έως 25/07, μπαίνουμε σε κλήρωση για 10 SUP Hydro Force, αξίας €319!

  Αν θέλετε η διάθεσή σας να απογειωθεί σε ακόμα πιο καλοκαιρινή, η Praktiker είναι ο ιδανικός προορισμός, μέσα από τα 16 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το praktiker.gr, με έως και 48 άτοκες δόσεις.

 • 7
  ΙΟΥΝ
  Κάνουμε το κλίμα του Σπιτιού πιο ωραίο!


  Νέος Κατάλογος Κλίμα από τους ειδικούς της δροσιάς

  Είμαστε δίπλα σας και φέτος το καλοκαίρι, φέρνοντας το κλίμα δροσιάς που αποζητάτε στον χώρο σας και κάνοντας τις ζεστές μέρες πιο ευχάριστες, μέσα από την αναβαθμισμένη μας έκθεση με μια μεγάλη γκάμα συσκευών και συμπληρωματικών προϊόντων, αλλά και μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας!

  Μπαίνουμε σε κλίμα δροσιάς με ένα ξεφύλλισμα στον νέο μας Κατάλογο Κλίμα 2021, με τον οποίο σας καλούμε να «Φτιάξετε την ιδανική θερμοκρασία στον χώρο σας», παρουσιάζοντάς σας κορυφαία brands κλιματιστικών, ανεμιστήρων και καθαριστών αέρα, προηγμένης τεχνολογίας και έξυπνων λειτουργιών, για οικιακή και επαγγελματική χρήση, δίνοντάς σας όλα τα tips για την επιλογή των κατάλληλων συσκευών. Παράλληλα, καινοτομούμε, καθώς σας προτείνουμε και μια σειρά από συμπληρωματικά είδη σπιτιού, όπως λευκά είδη, έπιπλα και δομικά υλικά, που κυριολεκτικά έρχονται να ολοκληρώσουν την αίσθηση δροσιάς, ενώ η εξειδικευμένη ομάδα μας βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει για τις σωστές αγορές σας σε όλο το εύρος λύσεων δροσιάς. Επιπλέον όλων αυτών, με τις νέες υπηρεσίες εγκατάστασης/ απεγκατάστασης, ανακύκλωσης και συντήρησης κλιματιστικού, αγγίζουμε το last mile της εξυπηρέτησής σας, αφού σας λύνουμε τα χέρια, συντροφεύοντάς σας από τη στιγμή της επιλογής μέχρι και τη στιγμή της χρήσης των νέων σας προϊόντων δροσιάς, άμεσα και αξιόπιστα.
  Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι έχετε «Δωρεάν εγκατάσταση» με κάθε αγορά κλιματιστικών Juro Pro & Inventor, από 7.000 -24.000 BTU, έως 13/06.

  Όποια και αν είναι η ανάγκη του χώρου σας, η Praktiker είναι ο ιδανικός προορισμός για να εξασφαλίσετε την απόλυτη δροσιά, μέσα από τα 16 καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το praktiker.gr, με έως και 48 άτοκες δόσεις.


 • 24
  ΜΑΗ
  Κάναμε τη ζωή μας έξω πιο ωραία και στην 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς  Με επιτυχία και με τιμητική βράβευση κατά την τελετή λήξης, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Praktiker Hellas, στην 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.
  Συμμετείχαμε τόσο ως χορηγός, παρέχοντας χρώματα, ξυλεία και είδη κήπου για τη δημιουργία του κεντρικού θέματος της Έκθεσης: «Κήποι του Κόσμου», όσο και με το ξεχωριστό περίπτερό μας, δίνοντάς τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βρουν ιδέες και λύσεις σε φυτά και είδη κήπου-βεράντας, καθώς και τις συμβουλές της ομάδας μας Garden Experts, για να μεταμορφώσουν τους εξωτερικούς τους χώρους!
  Περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα για 18 ημέρες να περιηγηθούν σε ένα καταπράσινο θεματικό πάρκο 2.5 στρεμμάτων - που διαμορφώθηκε με τη συμμετοχή 14 αρχιτεκτόνων τοπίου -, να επισκεφθούν περισσότερα από 50 εκθεσιακά περίπτερα και να ταξιδέψουν στους 9 διακεκριμένους «Κήπους του Κόσμου», σε μια περίοδο που έχουμε τα ταξίδια περισσότερο από ποτέ άλλοτε ανάγκη!
  Σε αυτό το όμορφο και γεμάτο χρώματα ταξίδι που μας χάρισε για ακόμα μία χρονιά η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η μεγαλύτερη έκθεση ανθέων και φυτών στην Ελλάδα, η Praktiker δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται εκεί, προσφέροντας όλα όσα χρειάζεται κανείς για να κοσμήσει τον κήπο ή τη βεράντα του.
  «Η ζωή έξω γίνεται πιο ωραία», λοιπόν, με την Praktiker να δίνει το παρών σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, έτοιμη να μας βοηθήσει να μεταμορφώσουμε τον χώρο μας, να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας και να ζήσουμε υπέροχες και ανέμελες στιγμές παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στον κήπο ή τη βεράντα μας!

 • 13
  ΜΑΗ
  Από 14/05 σας υποδεχόμαστε και πάλι χωρίς sms, click in shop/ away!


  Από τις 14 Μαΐου 2021, υποδεχόμαστε και πάλι τους πελάτες μας στα 16 καταστήματα του Δικτύου μας πανελλαδικά, χωρίς SMS, click in shop ή click away.

  Με απόλυτη ασφάλεια, προϊόντα σε μοναδικές τιμές, λύσεις και ιδέες για να ανανεώσουμε μαζί τον χώρο σας, η εξειδικευμένη ομάδα μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει και να σας συμβουλεύσει να φτιάξετε το σπίτι, τον κήπο ή τη βεράντα των ονείρων σας!

  Ωράριο καταστημάτων: Δευτ. – Παρ. 08:00 – 21:00 και Σάβ. 08:00 – 20:00.

 • 12
  ΜΑΗ
  Ενισχύουμε το έργο της Ένωσης «ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ», με τη Vitex!


  Η Praktiker Hellas, δίνει χρώμα στο σπίτι μας με χρώματα Vitex, ενισχύοντας το έργο της Ένωσης «ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ»!

  Στο πλαίσιο της πρόσφατης έναρξης συνεργασίας της Praktiker με τη Vitex Α.E. και με γνώμονα την κοινωνική προσφορά, έως τις 16 Μαΐου, προσφέρεται -30% σε ΟΛΑ τα χρώματα μηχανής Vitex, στα 16 καταστήματα της Praktiker πανελλαδικά, στο praktiker.gr, καθώς και στα δύο b2b Centers της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου μπορούμε να βρούμε και την πλήρη γκάμα Vitex σε οικοδομικά χρώματα και βερνίκια, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Μια Ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

 • 6
  ΜΑΗ
  Συμμετέχουμε στην 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς  Έμπνευση, εκπλήξεις και όλα όσα χρειαζόμαστε για τον κήπο ή τη βεράντα των ονείρων μας σε ένα μοναδικό, διαδραστικό περίπτερο!

  Φέτος, συμμετέχουμε στην 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, τη μεγαλύτερη έκθεση πρασίνου στη χώρα μας. Από τις 6 έως τις 23 Μαΐου, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00, η Praktiker θα βρίσκεται στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», για να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες ιδέες και λύσεις που θα ανανεώσουν τον κήπο ή τη βεράντα τους. Μέσα από το περίπτερό της, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε και να επιλέξουμε εργαλεία και μηχανήματα κήπου, γλάστρες και κασπώ, φυτά και σπόρους, ενώ μπορούμε να κερδίσουμε κουπόνι έκπτωσης, αξίας €10, για επόμενες αγορές σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας. Επιπλέον, η ομάδα εξυπηρέτησης και των Garden Experts της Praktiker, θα είναι εκεί για να μας δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις και συμβουλές για να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε όαση. Παράλληλα, σε συνεργασία με προμηθευτές της, η Praktiker θα πραγματοποιήσει ξεχωριστές επιδείξεις προϊόντων που θα μας βοηθήσουν στη διαμόρφωση του κήπου μας.

  Η Ανθοκομική Έκθεση, το επίκεντρο της Ελληνικής Ανθοκομίας, ξεκίνησε το 1937 στην καρδιά της Κηφισιάς και έως σήμερα προσφέρει ανάσα δροσιάς και ομορφιάς σε έναν πανέμορφο χώρο. Με μία εκπαιδευτική διάσταση στα περιβαλλοντολογικά ζητήματα και στην αξία της καλλιέργειας και της ενασχόλησης με τη φύση, η φετινή διοργάνωση ενδυναμώνει με διαδραστικό τρόπο την ανάγκη για δημιουργία και αλλαγή. Σε μία εποχή που ανθίζουν τα μπαλκόνια και οι κήποι μας, η 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, με θέμα οι «ΚΗΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» και αφετηρία τον ελληνικό κήπο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας μας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσω των διαφορετικών στυλ κήπου που παρουσιάζονται.

  «Η ζωή έξω γίνεται πιο ωραία» λοιπόν με την Praktiker, η οποία και από το περίπτερό της στην Ανθοκομική Έκθεση βρίσκεται κοντά μας, για να καλύψει κάθε μας ανάγκη για ανανέωση και δημιουργία και να μας προσφέρει για ακόμα μία φορά υπέροχες ιδέες για να φέρουμε τα μέσα – έξω, κάνοντας την καθημερινότητά μας συναρπαστική στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας!

 • 29
  ΑΠΡ
  Η ζωή έξω γίνεται πιο ωραία  Η νέα καμπάνια της Praktiker, Κήπος-Μπαλκόνι 2021, είναι στον αέρα, για να τα δούμε όλα αλλιώς!

  Η ολοκαίνουρια καμπάνια της Praktiker Hellas βρίσκεται ήδη στον αέρα και ήρθε για να μας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία! Με κεντρικό μήνυμα «Η ζωή έξω γίνεται πιο ωραία» και μέσα από ένα μοναδικά ευχάριστο και δημιουργικό σκηνικό κήπου και βεράντας, η Praktiker μας παρουσιάζει υπέροχες ιδέες για να φέρουμε τα μέσα – έξω, κάνοντας την καθημερινότητά μας συναρπαστική στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας!
  Διασκεδαστικές οικογενειακές στιγμές με barbeque στη βεράντα αντί για την κουζίνα μας, στιγμές ξεγνοιασιάς γεμάτες χαμόγελα και… ντους στον κήπο αντί για το μπάνιο μας, αλλά και ρομαντικές αποδράσεις με δείπνο στην ταράτσα, αντί για κάποιο εστιατόριο, δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που χωράει όλα όσα θέλουμε να ζήσουμε.
  Με τη νέα συλλογή της Praktiker ‘Κήπος-Μπαλκόνι 2021’, που περιλαμβάνει από έπιπλα και διακοσμητικά μέχρι εργαλεία & μηχανήματα κήπου, μπορούμε να αλλάξουμε και να ανανεώσουμε τους εξωτερικούς μας χώρους, μετατρέποντάς τους σε μία όαση για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σύμμαχός μας σε όλη τη διαδικασία αλλαγής και ανανέωσης, η ομάδα της Praktiker Hellas, η οποία διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία, πρωτοπορεί πάντα στις “Do It Yourselfκαι “Home Improvement” υπηρεσίες. Μέσω της υπηρεσίας Garden Experts, μάλιστα, μπορούμε να κάνουμε πράξη ό,τι φανταζόμαστε για τον εξωτερικό χώρο μας, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να τον δούμε πριν καν αλλάξει, μέσω της υπηρεσίας Virtual Reality.
  Με την ταινία και την ανανεωμένη εικαστική της ταυτότητα – από τη SOLID HAVAS,  σε παραγωγή της Magikon - η Praktiker δημιουργεί μία μαγική ατμόσφαιρα, ακούγοντας την ανάγκη μας για αλλαγή, ενώ μας δίνει έμπνευση, tips & ιδέες και όλα όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε πραγματικότητα κάθε μας όνειρο!

 • 21
  ΑΠΡ
  Μελέτη: Υψηλή η η ανάγκη των Ελλήνων για εργασίες DIY και οικιακής βελτίωσης, εν μέσω lockdown  Με πρωτοβουλία της Praktiker Hellas, την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδας (ΣΕΛΠΕ), πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή μελέτη με τίτλο «Η Αγορά Καταστημάτων Ιδιοκατασκευών & Βελτίωσης Οικίας (DIY & Home Improvement) στην Ελλάδα και η Πανδημία COVID-19», η οποία είχε ως στόχο να διερευνήσει τη σχέση των καταναλωτών με τις ιδιοκατασκευές και τη σημασία που έχει στη ζωή τους. Τα ευρήματα της μελέτης παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αναδεικνύουν μεταξύ άλλων την υψηλή τάση και την ανάγκη των Ελλήνων για εργασίες DIY και οικιακής βελτίωσης και τη σημαντική θέση που κατέχουν πλέον στην καθημερινότητά τους τα είδη DIY και βελτίωσης σπιτιού. Παράλληλα, διαφαίνεται ότι η ασφάλεια που παρέχουν οι εν λόγω εργασίες, καθώς και η θετική επίδραση στην ψυχολογία, αποτελούν εξίσου σημαντικούς λόγους, παράλληλα με τις πρακτικές ανάγκες που καλύπτονται, για τους οποίους οι καταναλωτές στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε αυτές τις ασχολίες, ενώ την ίδια στιγμή, από τη μελέτη προκύπτει η σημαντικότητα της συνθήκης ανοικτών καταστημάτων DIY και Home Improvement, ειδικά εν καιρώ lockdown.

  Αναλυτικότερα, στη μελέτη, η οποία συγκέντρωσε στοιχεία από 738 νοικοκυριά σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η τρέχουσα σχέση των πολιτών με τις ιδιοκατασκευές και η σημασία του λιανεμπορίου DIY & Home Improvement, καθώς 9 στους 10 θεωρούν ιδιαίτερα σημαντική για το νοικοκυριό τους τη δυνατότητα να μπορούν να κάνουν εργασίες DIY και βελτίωσης σπιτιού.

  Χαρακτηριστικό είναι ότι το 70% του κοινού πραγματοποίησε κάποια εργασία μέσα στο τελευταίο εξάμηνο (φθινόπωρο 2020 - χειμώνας 2021), με το 43% μάλιστα να έχει πραγματοποιήσει κάποια εργασία μέσα στον τελευταίο μήνα. Επιπλέον, η μελέτη ανέδειξε ότι το 58% του κοινού προτιμά να κάνει μόνο του ή με κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας τις μικρές εργασίες στο σπίτι, παρά να τις αναθέτει σε κάποιον επαγγελματία, ενώ συνολικά το 94% επιλέγει να κάνει τουλάχιστον ένα μέρος των εργασιών του σπιτιού ιδιοχείρως.

  Αναδεικνύεται ακόμα, ότι για την πλειοψηφία του κοινού, το 53%, τα είδη βελτίωσης σπιτιού αποτελούν είδη πρώτης ανάγκης, εν καιρώ lockdown, με το ποσοστό να είναι ακόμη υψηλότερο στα νοικοκυριά με εισόδημα χαμηλότερο των €1.000. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι για το 89% του κοινού αποτελεί πρόβλημα η συνθήκη των κλειστών καταστημάτων με είδη βελτίωσης για το σπίτι, με το ποσοστό να ανεβαίνει στο 95%, ειδικότερα όταν πρόκειται για κάποια ζημιά ή φθορά στο σπίτι, καθώς οι αγορές εξ΄ αποστάσεως ή με τη μέθοδο του click away ή ακόμη και το πλήρες ηλεκτρονικό εμπόριο, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν επαρκώς τη φυσική και άμεση παρουσία στο κατάστημα.

  Με βάση τα ευρήματα, γίνεται διακριτό ότι η βελτίωση του σπιτιού αποτελεί, πλέον, μια συνεχόμενη και απαραίτητη δραστηριότητα για τους πολίτες, οι οποίοι αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης για τα σπίτια και τους κήπους ή τις βεράντες τους. Ο περισσότερος ελεύθερος χρόνος, ο εντοπισμός προβλημάτων στο σπίτι - λόγω του μεγαλύτερου χρόνου παραμονής σε αυτό - και ψυχολογικοί παράγοντες – είτε λόγοι βελτίωσης της διάθεσης, αλλά και λόγοι που προέρχονται από την ανάγκη παραμονής σε ενεργή δραστηριότητα - ενίσχυσαν τη σημασία του σπιτιού στην καθημερινότητα των πολιτών, μετατρέποντας τα είδη βελτίωσης για το σπίτι σε αναγκαία αγαθά.

  Όπως όλα δείχνουν, η επαναλειτουργία των καταστημάτων DIY & Home Improvement σε κανονικούς ρυθμούς θα αποτελέσει μια κίνηση ανακούφισης για τους πολίτες, καθώς έτσι εξυπηρετούν βασικές ανάγκες τους άμεσα, απολαμβάνοντας θετικά αισθήματα τόσο λόγω της ασφάλειας που νιώθουν για την πρόσβαση σε βασικά αγαθά και την αυτονομία διαχείρισης των εργασιών τους κατ’ επέκταση, όσο και λόγω της ικανοποίησης από την πραγματοποίηση σημαντικών και δημιουργικών εργασιών. Άλλωστε, η παραμονή στο σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας δημιουργεί επιπρόσθετες και αυξημένες πρακτικές και ψυχολογικές ανάγκες.

  Τέλος, σύμφωνα με τη μελέτη, η συνήθης ευρυχωρία των καταστημάτων με είδη βελτίωσης για το σπίτι, δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας, ενώ αποτελεί ιδανική συνθήκη  για την αποφυγή συγχρωτισμού. Στα 16 καταστήματα της Praktiker Hellas, της εταιρείας που εισήγαγε πρώτη τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself)» στην Ελλάδα, οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους αμέτρητες προτάσεις για τις ιδιοκατασκευές τους αλλά και μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων για το σπίτι, τον κήπο ή τη βεράντα τους.

 • 15
  ΑΠΡ
  Ανανέωση μέσα-έξω μόνο από τα Praktiker!

  Ένα ξεφύλλισμα στους καταλόγους Ανακαίνιση και Κήπος & Βεράντα και όλα αλλάζουν!

  Η Praktiker Hellas, μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε, φέρνοντας αέρα… ανανέωσης και αλλαγής στο εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού μας, μέσα από τους ξεχωριστούς της καταλόγους – Ανακαίνιση 2021 και Κήπος & Βεράντα 2021!

  «Κάνε πραγματικότητα κάθε αλλαγή που έχεις φανταστεί!», είναι το κάλεσμα του καταλόγου Ανακαίνισης (σε ισχύ έως 30/5), που ξεφυλλίζοντάς τον, ανακαλύπτουμε μοναδικές ιδέες για το Μπάνιο και την Κουζίνα και μια τεράστια ποικιλία σε Χρώματα και Είδη Δόμησης, για να δώσουμε στυλ και να κάνουμε τον χώρο μας ακόμα πιο όμορφο.

  Παράλληλα, οι ειδικοί της υπηρεσίας Interior Experts, εξειδικευμένοι επαγγελματίες που σχεδιάζουν ό,τι φανταζόμαστε για τους εσωτερικούς μας χώρους, είναι στη διάθεσή μας βοηθώντας μας να φτιάξουμε το σπίτι των ονείρων μας, με τη δυνατότητα να δούμε το αποτέλεσμα και μέσω Virtual Reality! Επιπλέον, στo praktiker.gr, μπορούμε να βρούμε χρήσιμα tips και ιδέες ανακαίνισης, για ένα σπίτι σαν καινούριο!

  Αντίστοιχα, ο κατάλογος Κήπος & Βεράντα 2021 (ισχύει έως 4/7), τώρα που η Άνοιξη είναι εδώ, μας θυμίζει ότι είναι «Ώρα να απολαύσουμε ξανά τον εξωτερικό μας χώρο», προετοιμάζοντας τον Κήπο και τη Βεράντα μας. Έπιπλα κήπου, ψησταριές, είδη περίφραξης, διακοσμητικά και φωτιστικά, γλάστρες και φυτά, είδη για πότισμα, εργαλεία κήπου και μηχανήματα είναι μερικά μόνο από τα είδη που θα βρούμε στον συγκεκριμένο κατάλογο… με πολλή έμπνευση και πινελιές Deco, για κάθε στυλ, όπως casual chic, tropical, classic, boho ή vintage.

  Η Praktiker φροντίζει βέβαια, να μοιράζεται μαζί μας και όλα εκείνα τα tips και τις ιδέες που μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τον κήπο ή τη βεράντα μας ενώ, οι ειδικοί της υπηρεσίας Garden Experts είναι πάντα δίπλα μας, με σκοπό να σχεδιάσουν για εμάς από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο έργο σε κάθε υπαίθριο χώρο.

  Όποια και αν είναι η ανάγκη του σπιτιού ή του κήπου μας, η Praktiker, σε συνεργασία με κορυφαία brands, μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, τα οποία μπορούμε να προμηθευτούμε από τα 16 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα αλλά και από το praktiker.gr, ενώ μπορούμε να επωφεληθούμε από -10% έκπτωση σε υπηρεσίες τοποθέτησης. Φυσικά, όλα γίνονται δυνατά με το μηνιαίο πλάνο δόσεων «Δ-ΟΟΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ», ένα πρόγραμμα που διευκολύνει άμεσα τις αγορές μας, ενώ παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών με έως 48 άτοκες δόσεις.

 • 4
  ΦΕΒ
  Υποστήριξη στους οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Η Κιβωτός του Κόσμου» από την Praktiker και τους καταναλωτές της

  Η Praktiker Hellas, δίνει το καλό παράδειγμα και σταθερά στηρίζει έμπρακτα όσους έχουν ανάγκη. Χάρη σε πρωτοβουλίες που έλαβε το προηγούμενο διάστημα και την πολύτιμη συνεισφορά των καταναλωτών της, κατάφεραν όλοι μαζί να συγκεντρώσουν ποσό μεγαλύτερο των €14.000, το οποίο θα διατεθεί για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Η Κιβωτός του Κόσμου».
  Συγκεκριμένα, με στόχο τη στήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την προστασία του περιβάλλοντος, διαθέτει στα 16 καταστήματα του Δικτύου της και online στο e-shop της praktiker.gr, μια πολύ ιδιαίτερη επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα, με σχεδιασμό που θυμίζει παιδικό παραμύθι. Με κάθε αγορά της, €0,10 προσφέρονται στον Οργανισμό. Από τον Ιούνιο του 2020 έως το τέλος του έτους, έχουν πωληθεί 27.646 επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες και έχουν αποδοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» συνολικά €2.764,60.
  Η έμπρακτη προσφορά όλων μας και η καθημερινή μας προσπάθεια για λιγότερα απορρίμματα φυσικά συνεχίζεται, καθώς οι τσάντες είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για να χαρίσουμε όλοι μαζί πολλά ακόμα χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!
  Παράλληλα, σε συνέχεια μιας πρωτοβουλίας της εταιρίας την εορταστική περίοδο, όπου με κάθε αγορά συγκεκριμένου τύπου Χριστουγεννιάτικου δέντρου απέδιδε €10 στην ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», πωλήθηκαν περισσότερα από 1.156 Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Έτσι, το σύνολο του χρηματικού ποσού που με τεράστια χαρά συγκεντρώθηκε για την κάλυψη των αναγκών του Οργανισμού είναι €11.560.
  Η Praktiker είναι ιδιαίτερα ευγνώμων και υπερήφανη για τη θερμή ανταπόκριση των καταναλωτών στις δύο αυτές πρωτοβουλίες που διοργανώθηκαν για καλό σκοπό.
  Μια μικρή αφορμή στην καθημερινότητά μας, λοιπόν, αρκεί για να κάνουμε μια ουσιαστική αλλαγή, ώστε να προσφέρουμε αγάπη και βοήθεια σε όσους μας χρειάζονται!

 • 25
  ΙΑΝ
  Στρατηγική Συνεργασία της Praktiker με Blink Charging Hellas & Globalsat

  Νέο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε 6 περιοχές της Αττικής.

  Η Blink Charging Hellas, σε συνεργασία με την Globalsat και την Praktiker Hellas, προσφέρει στους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε υπηρεσίες φόρτισης υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας. Στα έξι καταστήματα του δικτύου της Praktiker στην Αττική, οι οδηγοί, μπορούν εύκολα να φορτίσουν το ηλεκτροκίνητο όχημά τους.


  Η Blink Charging Hellas, η Praktiker Hellas και η Globalsat, κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, του DIY & Home Improvement, της διανομής προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα, αντίστοιχα, προχωρούν σε αυτή τη συνεργασία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη βέλτιστη εμπειρία των καταναλωτών στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

  Έτσι, η Blink Charging Hellas έχει αναλάβει την εγκατάσταση, συντήρηση και το after sales support των σταθμών φόρτισης που τοποθετήθηκαν στα έξι καταστήματα της Praktiker στον Νομό Αττικής και συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές:

  •    Praktiker Παλλήνης,
  •    Praktiker Ελληνικού,
  •    Praktiker Μάνδρας,
  •    Praktiker Μεταμόρφωσης,
  •    Praktiker Αγίας Βαρβάρας και
  •    Praktiker Ταύρου.

  Όλα τα σημεία διαθέτουν από ένα (1) σταθμό φόρτισης AC 2Χ22 (με δύο θέσεις φόρτισης), με εξαίρεση το Praktiker Ταύρου όπου τοποθετήθηκαν δύο (2) σταθμοί AC 2x22 (με συνολικά 4 θέσεις φόρτισης), για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών. Οι σταθμοί φόρτισης της Blink είναι δημόσιας χρήσης, με ελεύθερη πρόσβαση προς όλους τους επισκέπτες των καταστημάτων της Praktiker Hellas, που επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

  H Praktiker Hellas επενδύει στην ανάπτυξη και διείσδυση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. H συνεργασία με την Blink Charging Hellas, βασίζεται στη δημιουργία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα σημεία όπου η εταιρία διαθέτει καταστήματα, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την ιδιωτική πρωτοβουλία και τον εκσυγχρονισμό της χώρας, ώστε η ηλεκτροκίνηση να ενταχθεί στην καθημερινότητα των πολιτών.

  Η Globalsat έχει εισέλθει στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτροκίνησης, με σκοπό να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της και να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas, της εταιρίας που οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.

  BLINK CHARGING HELLAS δήλωση για συνεργασία:

  Ο κος Γιάννης Παπατσίρος, υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου της Blink Charging Hellas δήλωσε: «Η Blink Charging Hellas συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της δυναμικά έχοντας στο πλευρό της σημαντικούς συνεργάτες και μεγάλους Ομίλους. Βασικός μας στόχος από την αρχή της παρουσίας μας στην Ελληνική αγορά είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο υποδομών φόρτισης που θα εξυπηρετεί πρώτα από όλα τους οδηγούς και θα τους παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και τη σιγουριά ότι δεν θα μείνουν ποτέ στον δρόμο. Ήδη μέχρι σήμερα απαριθμούμε περισσότερα από 140 σημεία φόρτισης σε όλη την Ελλάδα με ρεκόρ εγκατάστασης τους τελευταίους 2 μήνες. Το δίκτυο μας θα συνεχίσει να πυκνώνει και να αναπτύσσεται με την υποστήριξη τόσο της Globalsat ως εμπορικός αντιπρόσωπος πλέον της Blink στην Ελλάδα και φυσικά μέσω της συνεργασίας με την Praktiker Hellas, όπου ο τελικός καταναλωτής-χρήστης θα μπορεί να φορτίσει το ηλεκτρικό του όχημα απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις αγορές του στα συγκεκριμένα καταστήματα.».

  PRAKTIKER HELLAS δήλωση για συνεργασία:

  Ο κος Ιωάννης Μποζοβίτης, Διευθυντής Πωλήσεων & Ανθρώπινου Δυναμικού της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τις δύο κορυφαίες εταιρείες Blink Charging Hellas και Globalsat και τις ευχαριστούμε θερμά για την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Η ηλεκτροκίνηση είναι εξαιρετικά ωφέλιμη και στην Praktiker Hellas μέριμνά μας πάντοτε είναι να παίρνουμε πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον, με οικολογικό αποτύπωμα, αλλά και να ανταποκρινόμαστε στις τρέχουσες εξελίξεις με αμεσότητα. Έτσι, από την αρχή αγκαλιάσαμε το συγκεκριμένο εγχείρημα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στους οδηγούς της Αττικής να φορτίζουν εύκολα το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο σε 6 διαφορετικά σημεία. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε και εμείς στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα, υποστηρίζοντας έμπρακτα όσους επιλέγουν αυτού του είδους τα οχήματα. Τέλος, η καινοτομία αυτή έρχεται να προστεθεί στην τεράστια ποικιλία υπηρεσιών και λύσεων που παρέχουμε εδώ και 30 χρόνια ως εταιρία.».

  GLOBALSAT δήλωση για συνεργασία:

  Ο κος Κώστας Αγραφιώτης, Γενικός Διευθυντής της Globalsat δήλωσε σχετικά: «Tα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι εδώ, δεκάδες μοντέλα διατίθενται στην ελληνική αγορά, τα περισσότερα επιδοτούνται κιόλας από το κράτος. Tο επόμενο χρονικό διάστημα οι ιδιωτικές εταιρείες και οι Δήμοι ανά την Ελλάδα θα εγκαταστήσουν χιλιάδες σημεία φόρτισης. Στόχος μας να πρωταγωνιστήσουμε στην αγορά αυτή και να ενισχύσουμε το δίκτυο της Blink Charging Hellas, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα ενισχύοντας ενεργά την αγορά της ηλεκτροκίνησης. Η συνεργασία μας με την Praktiker Hellas, σηματοδοτεί τη δυναμική είσοδό μας στην αγορά και μας συνδέει με το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement, που πρωτοστατεί σε καινοτόμες πρωτοβουλίες με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του.».

  Λίγα λόγια για την Blink
  Η Blink (Nasdaq: BLNK, BLNKW) είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες που διαθέτουν και λειτουργούν δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αμερική σε αυτοκινητόδρομους και μεγάλες πόλεις. Η εταιρία αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων καθώς και τη διάθεση, λειτουργία και διαχείρισή τους μέσω συμφωνιών μακροχρόνιας μίσθωσης. Στην Ευρώπη δραστηριοποιείται μέσω της Blink Charging Europe που είναι μια κοινοπραξία μεταξύ των EUNICE ENERGY GROUP (EEG), κορυφαία εταιρία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα και της BLINK CHARGING Co.

  Λίγα λόγια για την Globalsat
  Η Globalsat είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής, ειδών σπιτιού και μικροσυσκευών, εικόνας και ήχου, ειδών και εργαλείων κήπου, παιχνιδιών. H εταιρία συνεργάζεται, σε αρκετές περιπτώσεις και κατ’ αποκλειστικότητα, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας, των οποίων τα προϊόντα διαθέτει στην ελληνική αγορά και τους τελικούς καταναλωτές της, μέσω του δικτύου συνεργατών της. Επιπλέον, η GLOBALSAT παρέχει Β2Β επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

 • 21
  ΙΑΝ
  Praktiker Hellas και Vitex A.E. ενώνουν τις δυνάμεις τους


  Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη νέα της στρατηγική συνεργασία, στον χώρο των χρωμάτων, με την εταιρία Vitex Α.E. Επιλέγει την κορυφαία Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vitex A.E., με στόχο να κάνει καθημερινά πράξη τη δέσμευσή της για παροχή κορυφαίων εμπειριών εξυπηρέτησης, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της, να βρουν την πλήρη γκάμα οικοδομικών χρωμάτων και βερνικιών Vitex στα 16 καταστήματα Praktiker πανελλαδικά, στο praktiker.gr καθώς και στα δύο b2b Centers της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τον Φεβρουάριο.

  Βασικός στόχος της συνεργασίας και των δύο εταιριών, είναι η άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών του αγοραστικού κοινού, με προϊόντα που προσφέρουν λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, συνδυάζοντας ποιότητα, καινοτομία, τεχνογνωσία και περιβαλλοντική ευαισθησία, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

  Ο κ. Δημήτρης Μάγκος, Διευθυντής Αγορών της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στην Praktiker Hellas, μετρώντας 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, εκπαιδεύουμε σταθερά τους καταναλωτές μας γύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (DΙY), ενώ παρέχουμε ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις προϊόντων και υπηρεσιών, ενθαρρύνοντας ιδιώτες και επαγγελματίες να αλλάξουν τον χώρο τους και την ποιότητα ζωής τους. Η συνεργασία μας με τη Vitex A.E., μια από τις δυναμικότερες και με έντονο κοινωνικό πρόσωπο βιομηχανίες χρωμάτων, μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς εγκαινιάζει μια μεγάλη και στρατηγικής σημασίας σύμπραξη που στόχο έχει να καλύψει, με καινοτόμα προϊόντα και νέες ιδέες, τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών μας πανελλαδικά.» 

  Ο κ. Βασίλης Βλαχογιάννης, Εμπορικός Διευθυντής της Vitex A.E. ανέφερε σχετικά: «Η νέα συνεργασία με την Praktiker Hellas είναι μία επιβράβευση της δυναμικής πορείας και ηγετικής στρατηγικής που έχει καταρτίσει η Vitex τα τελευταία χρόνια, με κεντρικούς πυλώνες την αριστεία, τη βιωσιμότητα και το υπεύθυνο επιχειρείν. Με τη σύμπραξη αυτή, οι καινοτόμες λύσεις της Vitex βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές, καλύπτοντας πλήρως τις αναγκές τους για χρώμα. Προσβλέπουμε σε μία επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία με την Praktiker Hellas, με κοινό στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού».

 • 15
  ΙΑΝ
  Τα καταστήματά μας ανοίγουν και πάλι από 18 Ιανουαρίου 2021

  Αγαπητοί μας πελάτες,

  Από τις 18 Ιανουαρίου 2021, σας εξυπηρετούμε και πάλι μέσω των φυσικών καταστημάτων μας, σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές ανακοινώσεις.

  Όλα τα καταστήματά μας πανελλαδικά, θα βρίσκονται σε λειτουργία: Δευτ. – Σάβ. 08:00 – 20:00 (με κάθε επιφύλαξη, δεδομένων των συνεχών εξελίξεων και ενημερώσεων από τις αρμόδιες αρχές).
  Ισχύει περιορισμός παρευρισκόμενων ατόμων ανά κατάστημα (1 άτομο/ 25τμ) και απόσταση 2μ κατά την αναμονή των πελατών μας στα ταμεία.

  Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, τα καταστήματά μας θα είναι ανοικτά 11:00 - 19:00.

  Για τις τηλ.παραγγελίες σας συνεχίζετε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, ενώ για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τις online αγορές σας, επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 800 100 1122 (από σταθερό) και 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), καθώς και στο e-mail eshop@praktiker.gr. Για κάθε πληροφορία, είμαστε πάντα διαθέσιμοι για εσάς και στο e-mail info@praktiker.gr.

  Παραμένουμε μαζί σε αυτή την αμοιβαία προσπάθεια, τηρούμε με το παραπάνω όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής και σας καλούμε να λαμβάνετε και εσείς όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής & προστασίας.

  Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη σας.

  #menoumeasfaleis

  Με σεβασμό,
  Η Ομάδα της Praktiker Hellas

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand

Επίλεξε κατάστημα παραλαβής:

ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: