Ασφάλιση και Συναρμολόγηση Ποδηλάτου


Sompa-Pellet Sompa-Pellet

Safe Ride @Praktiker σημαίνει προστασία!

Γιατί θέλουμε να μετακινείσαι με το ποδήλατό σου με ασφάλεια!

Γι’ αυτό με κάθε αγορά ποδηλάτου από τα Praktiker μπαίνεις δωρεάν στο πρόγραμμα ασφάλισης από τη MINETTA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για έναν ολόκληρο χρόνο.


Πως μπορείς να το αποκτήσεις;

Βρες το ποδήλατο που σε ενδιαφέρει, κάνε την αγορά σου είτε στα καταστήματά μας, είτε στο eshop μας και μπες απολύτως δωρεάν στο πρόγραμμα.

 • Στα καταστήματα, θα λάβεις δωρεάν τα απαραίτητα έγγραφα της ασφάλισής σου μαζί με την απόδειξη αγοράς.
 • Στο eshop θα σου αποστέλλεται το αντίστοιχο έγγραφο μαζί με την παραγγελία σου.

Τι προσφέρει το πρόγραμμα;

 • Αστική Ευθύνη από την κυκλοφορία του ποδηλάτου
  Σε αυτή την περίπτωση, καλύπτεται μέχρι και το ποσό των 50.000€ για την αστική ευθύνη κάθε οδηγού, έναντι απαιτήσεων τρίτων για σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές που προξενούνται από την κυκλοφορία του ασφαλισμένου ποδηλάτου.
 • Διασταυρούμενη Ευθύνη
  Η ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης επεκτείνεται αν συμβεί τροχαίο ατύχημα μεταξύ οχημάτων, που οδηγούνται ή ανήκουν κατά κυριότητα σε πρόσωπα της οικογένειας του ασφαλισμένου ή του λήπτη της ασφάλισης, και του ασφαλισμένου ποδηλάτου, για να καλύψει τις υλικές ζημιές των αναίτιων οχημάτων, μέχρι και το ποσό των 500€.
 • Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
  Καλύπτει, μέχρι και την αξία του ποδηλάτου, τις υλικές μόνο ζημιές που προκαλούνται στο ασφαλισμένο ποδήλατο, από σύγκρουση με τρίτο όχημα που έχει νόμιμη άδεια κυκλοφορίας και αριθμό κυκλοφορίας αλλά δεν έχει ασφαλιστική κάλυψη.
 • Φροντίδα Ατυχήματος
  Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, εφόσον αυτό επήλθε ανεξάρτητα από τη θέληση του ασφαλισμένου και για το οποίο έχει υποχρέωση υποβολής δήλωσης ατυχήματος ή ζημιάς, παρέχεται η αποστολή στον τόπο του ατυχήματος συνεργάτη της, ο οποίος θα αναλάβει να καταγράψει το ατύχημα.

Συναρμολόγηση ποδηλάτου

Τα ποδήλατά μας παραδίδονται απευθείας συναρμολογημένα από εμάς ή μερικώς συναρμολογημένα, αν απαιτείται για την προστασία τους κατά τη μεταφορά. Η τελική συναρμολόγηση, ο έλεγχος και η ρύθμιση των ποδηλάτων γίνεται πριν την πώληση και χωρίς χρέωση, από εξειδικευμένους συνεργάτες μας που εγγυώνται την καλή λειτουργία του ποδηλάτου σας. Όλα τα ποδήλατα καλύπτονται από τεχνική υποστήριξη/ έλεγχο για 2 έτη*.

*Εκτός των εξαρτημάτων που είναι αναλώσιμα.


Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

*Το πρόγραμμα ισχύει μόνο για συμβατικά και ηλεκτρικά ποδήλατα. Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2023.

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: