Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 449€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank

Τεχνική εξυπηρέτηση

Δείτε τις τεχνικές υπηρεσίες από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε στα Praktiker.


Υπηρεσία εγκατάστασης κλιματιστικού

Clima Experts

Χρειάζεστε βοήθεια για την τοποθέτηση του κλιματιστικού; Απευθυνθείτε στα καταστήματά μας και επωφεληθείτε τις παρακάτω τιμές, με 1 χρόνο εγγύηση:

1 χρόνος εγγύηση

Λιανική Τιμή με ΦΠΑ

Για κλιματιστικά από 7.000 - 15.000 BTU

από €109,90*

Για κλιματιστικά από 16.000 - 24.000 BTU

από €129,90*

Οι υπηρεσίες παρέχονται για κλιματιστικά που έχουν αγοραστεί από τα καταστήματα της Praktiker Hellas.

Οι υπηρεσίες παρέχονται εντός του νομού όπου λειτουργεί κατάστημα Praktiker και έως 15 χλμ από το κατάστημα.

Οι υπηρεσίες παρέχονται εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημέρα α) παράδοσης της κλιματιστικής συσκευής από την PRAKTIKER, στον χώρο εγκατάστασης κατόπιν υπόδειξης του πελάτη ή β) μεταφοράς της κλιματιστικής συσκευής στον χώρο εγκατάστασης από τον πελάτη με ιδία μέσα. Σε περιόδους αιχμής, οι χρόνοι ανταπόκρισης ενδέχεται να διαφοροποιηθούν.

* Στις τιμές εγκατάστασης:

  • Περιλαμβάνεται: μήκος σωληνώσεων μέχρι 3μ, μήκος καλωδίωσης μέχρι 3 μέτρα, βάση στήριξης εξωτ.μονάδας, ARMAFLEX, σωλήνας αποχέτευσης εσωτερ.μονάδας, ταινίες και παρελκόμενα στήριξης, καθαρισμός του χώρου και απομάκρυνση συσκευασιών, επίδειξη λειτουργίας και συμβουλές σωστής χρήσης, εγγύηση ενός (1) έτους από τον εργολάβο, για την εργασία εγκατάστασης.
  • Δεν περιλαμβάνεται: Τοποθέτηση σε ύψος που να απαιτεί σκαλωσιά ή ανυψωτικό μηχανισμό, τρύπημα τζαμιών ή πέτρινων τοίχων, κρέμασμα των εξωτ.μονάδων από την οροφή, οποιουδήποτε είδους ηλεκτρολογική εγκατάσταση ή επέμβαση σε φέροντα στοιχεία οικοδομών όπως κολώνες ή τοιχία, καθαρισμός προεγκατεστημένων σωληνώσεων.

*Ο ισχύον τιμοκατάλογος διαφοροποιείται ανά νομό παροχής της υπηρεσίας.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Στα καταστήματά μας, υπάρχουν διαθέσιμες και οι παρακάτω υπηρεσίες:

Υπηρεσίες

Αττική

Ανακύκλωση Παλαιού Κλιματιστικού*

Δωρεάν

Υπηρεσία Smart Up Λευκών Συσκευών

€24,90 (με Φ.Π.Α.)

Υπηρεσία Απεγκατάστασης Κλιματιστικού

€29,90 (με Φ.Π.Α.)

Υπηρεσία Συντήρησης Κλιματιστικού

€24,90 (με Φ.Π.Α.)

Υπηρεσία Συντήρησης Κλιματιστικού (2τμχ)

€42,90 (με Φ.Π.Α.)

Υπηρεσία Συντήρησης Κλιματιστικού (3τμχ)

€59,90 (με Φ.Π.Α.)

Οι υπηρεσίες εγκατάστασης κλιματιστικού παρέχονται για κλιματιστικά που έχουν αγοραστεί από τα καταστήματα της Praktiker Hellas.

Οι παραπάνω υπηρεσίες ισχύουν στους νομούς όπου υπάρχει κατάστημα Praktiker και για αποστάσεις έως 15 χλμ από το κατάστημα.

Οι υπηρεσίες παρέχονται εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημέρα αγοράς της υπηρεσίας. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης, η υπηρεσία διατίθεται κατόπιν διαθεσιμότητας των τεχνικών.

Η απεγκατάσταση ισχύει με την προϋπόθεση αγοράς υπηρεσίας εγκατάστασης. Η εκτέλεση των υπηρεσιών προϋποθέτει την ταυτόχρονη εκτέλεση των υπηρεσιών στον ίδιο χώρο.

Η υπηρεσία συντήρησης παρέχεται σε περιοχές εντός των νομών όπου υπάρχει κατάστημα Praktiker και για αποστάσεις έως 15 χλμ από το κατάστημα. Για αποστάσεις πέρα των 15 χλμ. - υπολογιζόμενη από το κοντινότερο κατάστημα Praktiker - πληρώνονται στον εγκαταστάτη έξοδα μετακίνησης 1€ / χλμ.

Στις τιμές συντήρησης:

  • Περιλαμβάνεται: καθαρισμός φίλτρων & αεραγωγών, έλεγχος FREON του ψυκτικού κυκλώματος, έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας, έλεγχος ηλεκτρολογικού κυκλώματος και εξαρτημάτων, έλεγχος ηλεκτρονικού κυκλώματος και εξαρτημάτων, καθαρισμός εσωτερικής & εξωτερικής μονάδας.
  • Δεν περιλαμβάνεται: Επισκευή τυχόν βλαβών της κλιματιστικής συσκευής, Αναπλήρωση του FREON. Η αναπλήρωση του FREON μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον Τεχνικό κατόπιν επιπλέον κόστους, το οποίο επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Υπηρεσία Smart Up Λευκών Συσκευών:

  • Περιλαμβάνεται: Σύνδεση της συσκευής στο οικιακό Δίκτυο, εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό του πελάτη, παραμετροποίηση της συσκευής μέσω της εφαρμογής, επίδειξη λειτουργίας για πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της συσκευής, δωρεάν οδοιπορικά (για αποστάσεις >15 χλμ ισχύει επιβάρυνση 1€ / χλμ), εγγύηση εγκατάστασης** 3 μήνες.
  • Δεν περιλαμβάνεται: Δημιουργία e-mail λογαριασμού, επέκταση δικτύου - παραμετροποίηση Modem.

*Με την απεγκατάσταση του παλαιού κλιματιστικού, αναλαμβάνουμε δωρεάν τη συλλογή του και την ασφαλή ανακύκλωσή του. Έτσι, επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος.

**Για να ισχύει η εγγύηση εγκατάστασης θα πρέπει να υπάρχει η απόδειξη αγοράς τόσο του καταστήματος όσο και το απόκομμα που δίνει ο συνεργάτης μας.


Κοπή Ξυλείας

Μπορείτε να κόψετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε τα ακόλουθα προϊόντα: Ράφια, Πάγκους, Καπάκια Γραφείων, Ορθοστάτες, Μελαμίνες, Κόντρα Πλακέ, Σμαλτίνη, MDF. Επίσης μπορείτε να ανοίξετε υποδοχές για μεντεσέδες σε οποιοδήποτε πορτάκι της επιλογής σας. Η ελάχιστη διάσταση κοπής για λόγους ασφαλείας, είναι 15 cm. Η κάθε κοπή έχει χρέωση 2€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η Υπηρεσία Κοπή Ξυλείας δεν διατίθεται στα καταστήματα Ρόδου, Καλαμάτας, Βόλου, Ξάνθης & Αλεξανδρούπολης.


Χρωμοσυνθέσεις

Με το σύστημα ανάμιξης χρωμάτων επιλέγετε και συνθέτετε κάθε επιθυμητή απόχρωση. Δώστε νέα όψη στους χώρους του σπιτιού σας ομορφαίνοντάς τους με χρώματα εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης που θα συνθέσετε μόνοι σας!

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: