Προγράμματα Ανταμοιβής Vodafone

Προγράμματα Ανταμοιβής Vodafone

Πάρτε μέρος κι εσείς στα προγράμματα ανταμοιβής "CU Around" & "Thank you" και κερδίστε εκπτώσεις στα καταστήματά μας!

Η προσφορά 10% της Vodafone θα ισχύει έως 31/01/2020


Προγράμματα Ανταμοιβής Vodafone

Με τη συμμετοχή σας στα προγράμματα ανταμοιβής της Vodafone κερδίζετε εύκολα και γρήγορα εκπτώσεις στις αγορές σας σε όλα τα καταστήματα Praktiker.


Vodafone CU

Για τους πελάτες του CU

10% έκπτωση για αγορές άνω των €40

Βήμα 1

Κερδίστε την έκπτωση με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στείλτε με SMS τη λέξη PRAKTIKER στο 54646 και θα λάβετε 1 μοναδικό κωδικό (ΧΡΕΩΣΗ 0,2€ / ΚΩΔΙΚΟ).
  • Μπείτε στο vodafonecu.gr/cu-around και λάβετε τον μοναδικό κωδικό.
  • Μέσα από το My CU App.

Βήμα 2

Πείτε τον κωδικό σας στις Πληροφορίες του καταστήματος της επιλογής σας, πάρτε το εκπτωτικό κουπόνι σας και εξαργυρώστε το με τις αγορές σας.

Για να πάρετε το εκπτωτικό κουπόνι 10% πρέπει να κάνετε αγορές άνω των €40.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που πραγματοποιούνται σε όλα τα φυσικά καταστήματα της εταιρίας. Δεν ισχύει για το e-shop της εταιρίας (www.praktiker.gr) καθώς και για τηλεφωνικές παραγγελίες. Από την προσφορά εξαιρούνται οι B2B πελάτες της Praktiker Hellas. Η προσφορά θα παρέχεται μόνο σε συνδρομητές Vodafone CU εφόσον είναι και μέλη του προγράμματος επιβράβευσης ‘myPraktiker’ της εταιρίας. Έκαστος συνδρομητής δικαιούται να λαμβάνει δύο κωδικούς ανά 30 ημέρες. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί την ίδια μέρα της παραλαβής. Η παραπάνω προσφορά ισχύει για όλα τα προϊόντα που πωλούνται στα Praktiker εκτός από ελαστικά, λευκές/μαύρες συσκευές (ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές), καύσιμη ύλη (καυσόξυλα, pellet, κηροζίνη), προϊόντα που βρίσκονται σε τρέχουσες προσφορές της εταιρίας και προϊόντα με τη σήμανση «Καλύτερη τιμή». Η έκπτωση ισχύει για αγορές έως 1.000€, ενώ από τα 1.000€ και πάνω δεν θα παρέχεται κάποια έκπτωση.


Vodafone Thank You

Για τους πελάτες του VODAFONE THANK YOU

10% έκπτωση για αγορές άνω των €60

Βήμα 1

Κερδίστε την έκπτωση με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στείλτε με SMS τη λέξη PRAKTIKER στο 54646 και θα λάβετε 1 μοναδικό κωδικό (ΧΡΕΩΣΗ 0,2€ / ΚΩΔΙΚΟ).
  • Μπείτε στο vodafone/thankyou και λάβετε τον μοναδικό κωδικό.
  • Μέσα από το My Vodafone App.

Βήμα 2

Πείτε τον κωδικό σας στις Πληροφορίες του καταστήματος της επιλογής σας, πάρτε το εκπτωτικό κουπόνι σας και εξαργυρώστε το με τις αγορές σας.

Για να πάρετε το εκπτωτικό κουπόνι 10% πρέπει να κάνετε αγορές άνω των €60.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που πραγματοποιούνται σε όλα τα φυσικά καταστήματα της εταιρίας. Δεν ισχύει για το e-shop της εταιρίας (www.praktiker.gr) καθώς και για τηλεφωνικές παραγγελίες. Από την προσφορά εξαιρούνται οι B2B πελάτες της Praktiker Hellas. Η προσφορά θα παρέχεται μόνο σε συνδρομητές Vodafone Thank you εφόσον είναι και μέλη του προγράμματος επιβράβευσης ‘myPraktiker’ της εταιρίας. Έκαστος συνδρομητής δικαιούται να λαμβάνει δύο κωδικούς ανά 30 ημέρες. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί την ίδια μέρα της παραλαβής. Η παραπάνω προσφορά ισχύει για όλα τα προϊόντα που πωλούνται στα Praktiker εκτός από ελαστικά, λευκές/μαύρες συσκευές (ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές), καύσιμη ύλη (καυσόξυλα, pellet, κηροζίνη), προϊόντα που βρίσκονται σε τρέχουσες προσφορές της εταιρίας και προϊόντα με τη σήμανση «Καλύτερη τιμή». Η έκπτωση ισχύει για αγορές έως 1.000€, ενώ από τα 1.000€ και πάνω δεν θα παρέχεται κάποια έκπτωση.

Όροι & Προϋποθέσεις:
Προκειμένου οι συνδρομητές να κάνουν χρήση της προσφοράς στα καταστήματα Praktiker, μπορούν είτε να αποστείλουν γραπτό μήνυμα (SMS) στην υπηρεσία premium SMS της VODAFONE, στο οποίο θα αναγράψουν «PRAKTIKER» στο 54646 με χρέωση 0,2€/SMS συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, είτε να μπουν στο vodafonecu.gr/cu-around ή vodafonecu.gr/cu-around είτε μέσα από το My CU App ή My Vodafone App. Κατόπιν, θα λάβουν στο κινητό τους ένα μοναδικό κωδικό για τη συμμετοχή τους στις ως άνω προσφορές, τον οποίο θα πρέπει να υποδείξουν στις Πληροφορίες (reception) των καταστημάτων Praktiker. Κάθε συνδρομητής δικαιούται να λάβει 2 κωδικούς ανά 30 ημέρες, τους οποίους θα δικαιούται να χρησιμοποιήσει εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών. Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά. Αν κάποιος συνδρομητής αιτηθεί τη λήψη παραπάνω του ενός κωδικού κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου των 30 ημερών, θα λαμβάνει από τη VODAFONE γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό του (χωρίς χρέωση), με το οποίο θα ενημερώνεται για την αδυναμία λήψης νέου κωδικού. Ο συνδρομητής θα πρέπει να επιδείξει τον κωδικό στις Πληροφορίες του καταστήματος Praktiker και η αρμόδια ομάδα του καταστήματος θα ελέγχει την εγκυρότητα αυτών των κωδικών. Συγκεκριμένα, πριν την εξαργύρωση του κωδικού η ομάδα θα ελέγχει την εγκυρότητα του κωδικού και εφόσον ο κωδικός είναι έγκυρος θα δίνει στο συνδρομητή το εκπτωτικό κουπόνι.

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery Iris
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard