Προγράμματα Ανταμοιβής Vodafone

Προγράμματα Ανταμοιβής Vodafone

Πάρτε μέρος κι εσείς στα προγράμματα ανταμοιβής "CU Around" & "Thank you" και κερδίστε εκπτώσεις στα καταστήματά μας!


Προγράμματα Ανταμοιβής Vodafone

Με τη συμμετοχή σας στα προγράμματα ανταμοιβής της Vodafone κερδίζετε εύκολα και γρήγορα εκπτώσεις στις αγορές σας σε όλα τα καταστήματα Praktiker.


Vodafone CU

Για τους πελάτες του CU

15% έκπτωση για αγορές άνω των €60

Βήμα 1

Κερδίστε την έκπτωση με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στείλτε με SMS τη λέξη PRAKTIKER στο 54646 και θα λάβετε 1 μοναδικό κωδικό (ΧΡΕΩΣΗ 0,2€ / ΚΩΔΙΚΟ).
  • Μπείτε στο vodafonecu.gr/cu-around και λάβετε τον μοναδικό κωδικό.
  • Μέσα από το My CU App.

Βήμα 2

Πείτε τον κωδικό σας στις Πληροφορίες του καταστήματος της επιλογής σας, πάρτε το εκπτωτικό κουπόνι σας και εξαργυρώστε το με τις αγορές σας.

Για να πάρετε το εκπτωτικό κουπόνι 15% πρέπει να κάνετε αγορές άνω των €60.


Vodafone Thank You

Για τους πελάτες του VODAFONE THANK YOU

15% έκπτωση για αγορές άνω των €80

Βήμα 1

Κερδίστε την έκπτωση με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στείλτε με SMS τη λέξη PRAKTIKER στο 54646 και θα λάβετε 1 μοναδικό κωδικό (ΧΡΕΩΣΗ 0,2€ / ΚΩΔΙΚΟ).
  • Μπείτε στο vodafone/thankyou και λάβετε τον μοναδικό κωδικό.
  • Μέσα από το My Vodafone App.

Βήμα 2

Πείτε τον κωδικό σας στις Πληροφορίες του καταστήματος της επιλογής σας, πάρτε το εκπτωτικό κουπόνι σας και εξαργυρώστε το με τις αγορές σας.

Για να πάρετε το εκπτωτικό κουπόνι 15% πρέπει να κάνετε αγορές άνω των €80.

Οι προσφορές και για τα 2 προγράμματα ισχύουν για όλα τα καταστήματα Praktiker, εκτός από ηλεκτρονικές & τηλεφωνικές παραγγελίες, δεν ισχύουν για ελαστικά, λευκές & μαύρες συσκευές, καυσόξυλα & pellet, προϊόντα με τη σήμανση «Καλύτερη τιμή» και δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορές.


Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις:
Οι συνδρομητές της VODAFONE θα έχουν το όφελος να απολαμβάνουν 15% έκπτωση στις αγορές που πραγματοποιούν από όλα τα φυσικά καταστήματα Praktiker. Η προσφορά δεν αφορά αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα praktiker.gr & τηλεφωνικές παραγγελίες. H προσφορά θα παρέχεται στους συνδρομητές του Vodafone/ Vodafone CU υπό την προϋπόθεση ότι έχουν πραγματοποιήσει αγορές άνω των €80 / €60 αντίστοιχα. Η έκπτωση θα ισχύει για αγορές έως €1.000. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής ξεπεράσει το όριο των €1.000, θα δικαιούται την έκπτωση 15% έως τα €1.000 και για το υπόλοιπο ποσό δεν θα του παρέχεται κάποια έκπτωση.
Η παραπάνω προσφορά ισχύει για όλα τα προϊόντα που πωλούνται στα Praktiker εκτός από ελαστικά, λευκές/μαύρες συσκευές (ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές), καυσόξυλα & pellet, προϊόντα που βρίσκονται σε τρέχουσες προσφορές και προϊόντα με τη σήμανση «Καλύτερη τιμή». Προκειμένου οι συνδρομητές να κάνουν χρήση της προσφοράς στα καταστήματα Praktiker, μπορούν είτε να αποστείλουν γραπτό μήνυμα (SMS) στην υπηρεσία premium SMS της VODAFONE, στο οποίο θα αναγράψουν «PRAKTIKER» στο 54646 με χρέωση 0,2€/SMS συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, είτε να μπουν στο vodafonecu.gr/cu-around ή vodafonecu.gr/cu-around είτε μέσα από το My CU App ή My Vodafone App. Κατόπιν, θα λάβουν στο κινητό τους ένα μοναδικό κωδικό για τη συμμετοχή τους στις ως άνω προσφορές, τον οποίο θα πρέπει να υποδείξουν στις Πληροφορίες (reception) των καταστημάτων Praktiker. Κάθε συνδρομητής δικαιούται να λαμβάνει μόνο έναν κωδικό ανά 30 ημέρες, τον οποίο θα δικαιούται να χρησιμοποιήσει εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών. Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά. Αν κάποιος συνδρομητής αιτηθεί τη λήψη παραπάνω του ενός κωδικού κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου των 30 ημερών, θα λαμβάνει από τη VODAFONE γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό του (χωρίς χρέωση), με το οποίο θα ενημερώνεται για την αδυναμία λήψης νέου κωδικού.
Ο συνδρομητής θα πρέπει να επιδείξει τον κωδικό στις Πληροφορίες του καταστήματος Praktiker και η αρμόδια ομάδα του καταστήματος θα ελέγχει την εγκυρότητα αυτών των κωδικών. Συγκεκριμένα, πριν την εξαργύρωση του κωδικού η ομάδα θα ελέγχει την εγκυρότητα του κωδικού και εφόσον ο κωδικός είναι έγκυρος θα δίνει στο συνδρομητή το εκπτωτικό κουπόνι.

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery MyBank
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard