Δ-όοοση θέλεις!

Θέλεις να κάνεις τις μεγάλες αλλαγές που ονειρευόσουν για τον χώρο σου, αλλά τα οικονομικά σου σε περιορίζουν; Τότε θέλεις το πλάνο δόσεων, «Δ-όοοση θέλεις» από τα Praktiker! Κάνε τις αγορές σου άνετα, ορίζοντας εσύ το ύψος της κάθε δόσης και τον αριθμό των μηνών σύμφωνα με τις ανάγκες σου, χωρίς κάρτα!


Τι είναι το πρόγραμμα «Δ-όοοση θέλεις»

Στα Praktiker στεκόμαστε δίπλα σου και σου προσφέρουμε το πλάνο δόσεων «Δ-όοοση θέλεις» με το οποίο μπορείς να πραγματοποιήσεις αγορές για το σπίτι και τον κήπο σου με τους δικούς σου όρους, χωρίς πιστωτική κάρτα.

Πρόκειται για ένα καταναλωτικό δάνειο, χωρίς προσημειώσεις ή άλλες εξασφαλίσεις που σου παρέχουμε σε συνεργασία με συνεργαζόμενη τράπεζα. Έτσι, μέσα σε 20 μόλις λεπτά, με την ταυτότητά σου και το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας, μπορείς να αποκτήσεις τη χρηματοδότηση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και στις δυνατότητές σου.

  • Αφορά σε αγορές ειδών άνω των 750 € οποιασδήποτε κατηγορίας, αποκλειστικά από τα φυσικά καταστήματα μας, με ονομαστική απόδειξη λιανικής. Επίσης αφορά και αγορές ελεύθερων επαγγελματιών με τιμολόγια.
  • Έχει σταθερό τελικό επιτόκιο 9,9% (9,3% πλέον εισφοράς 0,6% του N128/75).
  • Η διάρκειά του είναι έως 60 μήνες ανάλογα με το ποσό του δανείου.
  • Η απάντηση στην αίτηση του δανείου έρχεται από 20 λεπτά έως το αργότερο σε 24 ώρες.
  • Το ποσό εκταμιεύεται ολόκληρο και άμεσα για να κάνετε επί τόπου τις αγορές σας.
  • Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι μόνο η ταυτότητά σας και το τελευταίο εκκαθαριστικό εφορίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ ή στα καταστήματά μας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να κάνετε την αίτηση.

Το πλάνο δόσεων «Δ-όοοση θέλεις» είναι διαθέσιμο και για επαγγελματίες με διαφορετικούς όρους. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ, επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 211 1064944 και στο business-services@praktiker.gr

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery Iris
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
ΕΕΕΠ